Hitlijst

‘Make You Feel My Love’ van Adele favoriete lovesong

14 februari 2020 12:00
‘Make You Feel My Love’ van Adele favoriete lovesong

‘Make You Feel My Love’ van Adele is door de luisteraars van Sky Radio verkozen tot favoriete lovesong. De ballad staat op nummer 1 in de Valentijn Top 101, de meest romantische hitlijst van Nederland, die vandaag wordt uitgezonden bij het non-stop muziekstation. De Valentijn Top 101 bevat de beste lovesongs van internationale artiesten, waaronder Ed Sheeran, Robbie Williams en Lady Gaga én nationale artiesten, zoals Suzan en Freek, Krezip, Danny Vera en Emma Heesters en Rolf Sanchez. De Valentijn Top 101 is vandaag van 09:00 uur tot 17:00 uur te horen bij Sky Radio.

Top 5 van deValentijn Top 101:

  • Adele – Make You Feel My Love
  • Ed Sheeran – Perfect
  • Shawn Mendes & Camila Cabello – Senorita
  • Whitney Houston – I Will Always Love You
  • Emma Heesters en Rolf Sanchez – Pa Olvidarte

Meest populair

Ed Sheeran is de hofleverancier van de Valentijn Top 101. De Britse singer-songwriter staat met zeven tracks in de hitlijst, waaronder ‘Perfect’ (positie 2), ‘Happier’ (positie 21) en ‘Galway Girl’ (positie 47). Adele volgt daarna met zes noteringen waaronder ‘Make You Feel My Love’ op de nummer 1-positie, ‘Hello’ op positie 28 en ‘Rolling In The Deep’ op positie 41.

Nederlandse artiesten

Ons land is goed vertegenwoordigd in de Valentijn Top 101. Maar liefst twaalf artiesten van Nederlandse bodem staan in de hitlijst, waaronder Suzan en Freek, Tiësto, Marco Borsato, Racoon, Armin van Buuren en Duncan Laurence. De winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 heeft met zowel ‘Love Don’t Hate It’ (positie 15) als ‘Arcade’ (positie 94) een plekje bemachtigd in de Valentijn Top 101. Emma Heesters en Rolf Sanchez zijn met 'Pa Olvidarte' op positie 5 de hoogst genoteerde Nederlandse artiest. 'Zoutelande' van Bløf is de hoogst genoteerde Nederlandse track in de hitlijst, op positie 13. Snelle staat met ‘Smoorverliefd’ op positie 100.

Nieuwkomers

Nieuw in de hitlijst zijn onder andere Suzan en Freek, Snelle, Emma Heesters en Rolf Sanchez, Joe Buck en Danny Vera. Laatstgenoemde staat met ‘Roller Coaster’ op positie 6. Ook internationaal zijn er nieuwkomers, waaronder Post Malone en The Weekend. Ook Shawn Mendes & Camila Cabello zijn nieuw in de Valentijn Top 101. Hun hit 'Senorita' staat op positie 3 en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer. Whitney Houston maakt een comeback in de hitlijst met ‘I Will Always Love You’ op positie 4.

De Valentijn Top 101 is op 14 februari tussen 09:00 en 17:00 te horen bij Sky Radio.

Meer over

sky radio Valentijn Top 101 hitnoteringen

Gerelateerde artikelen