NRJ Feel good

NRJ Happy 100

Happy 100 NRJ

Op de meest deprimerende dag van het jaar, ook wel bekend als Blue Monday, draait de Vlaamse radiozender NRJ sinds 2020 jaarlijks de honderd vrolijkste platen om de luisteraars te helpen de dag door te komen. Deze platen zijn zorgvuldig geselecteerd om energie te geven en positiviteit te brengen in een dag die vaak wordt gezien als somber en neerslachtig.

Enkele van de meest populaire nummers die op deze dag worden gedraaid zijn onder andere "Can't Stop The Feeling" van Justin Timberlake, "Happy" van Pharrell Williams en "Get Lucky" van Daft Punk, uitgevoerd door Pharrell Williams en Nile Rodgers. Deze nummers zijn niet alleen aanstekelijk en vrolijk, maar ze hebben ook een onweerstaanbare beat en melodie├źn die je onmiddellijk in een goed humeur brengen.

Het idee achter deze jaarlijkse traditie is om mensen te helpen de winterblues te bestrijden en het nieuwe jaar vol energie in te zetten. En het lijkt te werken! Luisteraars van over de hele wereld geven aan dat het horen van deze vrolijke nummers hen in staat stelt om hun negatieve gedachten opzij te zetten en zich te concentreren op de positieve dingen in het leven.

Het is misschien wel een kleine traditie, maar het heeft een groot effect op degenen die zich op Blue Monday wat down voelen. Door het draaien van deze vrolijke platen, zorgt NRJ ervoor dat luisteraars zich beter voelen en dat ze de rest van de dag met een positieve houding tegemoet kunnen zien. Zo brengen deze nummers niet alleen vrolijkheid, maar ook hoop en energie in de wereld.

Afleveringen

Gerelateerde hitlijsten

Meer van NRJ