Play Nostalgie Allertijden

Play Nostalgie Top 3000

Play Nostalgie Top 3000

De Top 3000 is een muzieklijst die veel luisteraars van Nostalgie in Vlaanderen in de ban heeft gehouden. Deze lijst bevat de beste nummers van verschillende decennia, van de jaren '60 tot de jaren '10. Het is een feest van nostalgie en herinneringen, waarin de luisteraars de kans krijgen om te stemmen op hun favoriete nummers en artiesten.

De lijst bevat nummers van iconische artiesten zoals Queen, Eagles, ABBA, TOTO, Gorki, Metallica, Meat Loaf, Led Zeppelin, Bruce Springsteen, Nirvana, Robbie Williams, Deep Purple en U2. Deze artiesten hebben de muziekindustrie gevormd en hebben talloze hits geproduceerd die vandaag de dag nog steeds worden gewaardeerd door muziekliefhebbers over de hele wereld.

Het is indrukwekkend dat de Top 3000 in 2023 voor het eerst door de luisteraars werd samengesteld. Dit betekent dat de lijst echt representatief is voor de muzieksmaak van de luisteraars van Nostalgie. Het laat zien dat de zender in staat is om zich aan te passen aan de veranderende muzieksmaak van het publiek, en dat het in staat is om relevant te blijven in een steeds veranderende markt.

Afleveringen

cassette
(March 29, 2024)
cassette
(March 31, 2023)

Gerelateerde hitlijsten

Meer van Play Nostalgie