NPO 3FM Hitlijst NL

3FM viert Songfestival met EuropaParade

3 mei 2024 14:57
970x250 met doodle

3FM staat in de startblokken voor het Eurovisie Songfestival met twee grootschalige evenementen: de EuropaParade en de VoorAan EuropapaParty. DJ's Jamie en Olivier nodigen luisteraars uit om samen de tweede halve finale van het Songfestival te bekijken, waarbij nieuwkomer Joost Klein zijn Europapa-act debuteert. Tot en met woensdag 8 mei maken luisteraars kans op de laatste kaarten voor de VoorAan EuropapaParty.

De actie van 3FM-dj's Jamie Reuter en Olivier Bakker om Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival te krijgen, kreeg landelijke aandacht. Na een geslaagde campagne staat Joost Klein op donderdag 9 mei in de tweede halve finale van het Songfestival. Om dit te vieren, organiseren Jamie en Olivier samen met een selecte groep luisteraars een kijkfeest in Bitterzoet in Amsterdam tijdens de VoorAan EuropapaParty. Het belooft een groots Songfestivalfeest te worden, waarbij Jamie en Olivier van 21:00 tot 24:00 uur live verslag doen van het optreden van Joost Klein en het feest.

Voor degenen die de EuropapaParty niet willen missen, is er nog een kans om kaarten te winnen van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 mei. Luisteraars moeten alert zijn op het ticketalarm op 3FM en snel reageren door te appen naar de studio. Op donderdag 9 mei wordt de EuropapaParty live uitgezonden op 3FM en de online kanalen van 3FM.

Om alvast in de stemming te komen voor de tweede halve finale van het Songfestival, presenteert 3FM de EuropaParade. Op donderdag 9 mei tussen 07:00 en 21:00 uur kunnen luisteraars genieten van een feestelijke hitlijst met muziek uit landen die deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. Deze lijst, samengesteld door 3FM-dj's, bevat Eurovisiehits van MÃ¥neskin, ABBA, Duncan Laurence en anderen, evenals andere Europese artiesten zoals Stromae en Daft Punk.

Voor wie niets wil missen van het Songfestival-avontuur van Joost Klein, is er een liveblog op 3FM.nl/joost met updates over zijn repetities, optreden tijdens de tweede halve finale, tussenstand bij de bookmakers en meer. 3FM-dj Sophie Hijlkema doet live verslag van alle ontwikkelingen in Malmö tijdens het Songfestival. Bezoek 3FM.nl/joost voor meer informatie.

Meer over

NPO 3FM EuropaParade songfestival

Gerelateerde artikelen